S-pod® gebruiksklare badkamers

Over ons

Een aangename kennismaking

Op een dag kregen we een belangrijke aanvraag voor het leveren van gebruiksklare, budgetvriendelijke en tóch luxe prefab badkamers in een sociale woningbouw project. De eisen: montage van de badkamer in minder dan 3 uren, kostenoptimalisatie en een gegarandeerde, West-Europese kwaliteit.

Vanuit onze jarenlange ervaring met veeleisende bouw en renovatie projecten in de zorg, hospitality en sociale woningbouw wisten we meteen wat belangrijk was: De beste professionele producent met ijzersterke kwaliteitsgaranties vinden!

Altor en S-pod

de toekomst van de badkamer is modulair

Steeds vaker krijgen wij de vraag om gebruiksklare badkamers voor nieuwbouw en renovatie te leveren. In de sociale woningbouw, zorgsector, studentenhuisvesting, in hotels, treinen en op cruise schepen vormen modulaire badkamers de enige snelle en kostenbesparende oplossing.

Fabrikant van gebruiksklare prefab badkamers voor renovatie, herbestemming en nieuwbouwNa een grondig marktonderzoek vonden we in het Franse Altor Industrie uit Nantes de stabiele en betrouwbare kwaliteitspartner die we zochten. Vanuit ons kantoor S-pod in Zoeterwoude bieden wij u exclusief de gebruiksklare en luxe badkamers van Altor aan.

30 jaar ervaring

met uw vragen en eisen over prefab badkamer

Altor Industrie levert al meer dan 30 jaar gebruiksklare bad- en douchekamers. In Europa zijn wij de top 3 speler, eenvoudigweg omdat wij een uitstekende lange termijnrelatie met onze klanten hebben.

Onze missie is u elke dag opnieuw de beste oplossing te bieden in productie, design en installatie van gebruiksklare badkamers. En voortdurend te blijven vernieuwen en creëren. Daarom ook zijn onze toeleveranciers van alle accessoires uitsluitend bekende topproducenten zoals Grohe, Geberit en Sphinx.

In onze ISO-gecertificeerde fabriek in Frankrijk produceren wij meer dan 15.000 gebruiksklare bad- en douchekamers per jaar. Een team van 180 gedreven mensen staat elke dag voor u klaar.

Luxe prefab gebruiksklare badkamer - AST installatie producten BV.Luxe prefab gebruiksklare badkamer - AST installatie producten BV           

  Montage van een luxe prefab gebruiksklare badkamer - AST installatie producten BV

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar deze pagina: www.s-pod.nl